Vetäjinä alansa huipputekijät

Harrastaverkossa.fi vetäjät ovat kaikki huippuammattilaisia, joilla on liikunta- tai opetusalan koulutus ja pitkä kokemus lasten ja nuorten tai senioreiden ohjaamisesta ja opettamisesta. Koko tiimiä yhdistää aiempi opiskelu- tai työhistoria.

Pietari Kauppinen

Pietari tarttui tiimiin Varalan urheiluopiston ja SuperParkin kautta. Hänen hurmaava persoona ja energia ei jätä ketään kylmäksi. Raudanluja liikunnan ammattilainen, jonka erikoisalaa on tanssi. Pietari osaa muuten myös räpätä!

Matkan varrella tanssiharrastus ja opiskelu on kuljettanut häntä eri puolille Suomea kuin myös Eurooppaa. Osa saattaa muistaa hänet myös nuorille suunnatusta Ylen Galaxy-televisio-ohjelmasta.

Harrastaverkossa.fi -kursseilla pääsee opettelemaan break dancea Pietarin kanssa.

  • Liikuntaneuvoja
  • Tanssiopettaja

Alma Vormisto

Alma on Pietarin ohella tullut tiimiin Varalan Urheiluopiston ja SuperParkin kautta. Hän on energinen ilopilleri, jonka ohjauksessa on turvallista olla.

Liikuntaneuvoja opintojen jälkeen Alma lähti opiskelemaan fysioterapeutiksi. Tällä hetkellä Alma työskentelee fysioterapeuttina avokuntoutuksessa.

Ikäihmisten kanssa Alma on työskennellyt monella eri saralla. Harrastaverkossa.fi kursseilla Alman kanssa pääsee tuolijumppaamaan.

  • Liikuntaneuvoja
  • Fysioterapeutti AMK

Marika Räihä

Marika on toiminut opettajana opettajankoulutuslaitoksella, ammattikorkeakoulussa ja urheiluopistoilla opettaen tulevia opettajia ja liikunta-alan ammattilaisia. Lisäksi kokemusta on kertynyt mm. liikunta-alan yrittäjänä sekä SuperParkin puistonjohtajana.

Harrastustöinä mukana on kulkenut koko aikuisiän hiihdonopettajan sekä ryhmäliikunnanohjaajan työt.

Harrastaminen ja oman jutun löytäminen ovat lähellä sydäntä – siitä ehkä myös koko idea lähti liikkeelle. Tiimin yhdistävä linkki eri puolilta tulevien huipputyyppien välillä.

  • Liikunnanohjaaja
  • Kasvatustieteiden maisteri
  • Hiihdonopettaja