Meidän tarinamme

Harrastamisen aloittaminen ei voisi olla enää helpompaa. – Lapsille, nuorille, senioreille sekä eläkeläisille soveltuvat liikunnan ja kuvataiteen kurssimme tulevat mukanasi sinne missä ikinä haluatkaan harrastaa.

Eräänä päivänä töistä kotiin pyöräillessä, mietin miten upeita opiskelijoita olen saanut vuosien varrella opettaa sekä millaisten huippu tyyppien kanssa tehdä matkan varrella töitä. Jokaista meitä oma polku on kuljettanut eteenpäin kohti uusia haasteita ja seikkailuja. Aloin kuitenkin miettimään, miten hienoa olisi joskus taas tehdä jotain yhteistä näiden ihmisten kanssa. Ajatukset juoksivat raikkaassa ulkoilmassa ja idea syntyi mielessäni. Mitä jos keräisin yhteen näitä upeita ammattilaisia ja toisimme lapsille ja nuorille harrastuksia kotiin. Näin ei haittaisi missä lapset asuvat, miten vanhemmat ehtivät heitä kuljettamaan tai meneekö muiden harrastusten aikataulut päällekkäin. Ehkä myös maailmalla asuvat suomalaiset lapset voisit pitää kieltä yllä mielekkäällä tavalla harrastamalla.

Ideat ja ajatukset juoksivat välillä kovempaa ja välillä rauhallisemmin. Mutkia ja vastoinkäymisiäkin tuli matkalla vastaan. Koko ajan pidettiin kuitenkin kiinni alkuperäisestä ajatuksesta kerätä tiimi, jossa kaikki kietoutuvat jotain kautta toisiinsa. Isoin yhdistävä tekijä taisi aluksi olla Varalan Urheiluopisto ja SuperPark. Lisäksi lähellä oli huikeita sparraajia idealle. Kiitos <3

Idea lähti lasten ja nuorten harrastuksista, mutta aika nopeasti mukaan tulivat myös vanhemmat ihmiset, joille halusimme tarjota jumppaa. Mitä muuta kivaa matkan varrella keksimme – se jää nähtäväksi.

Elämä kuljettaa meitä kaikkia eteenpäin, välillä polut vievät erisuuntiin ja välillä taas yhteen. Muistakaa pitää kiinni kaikista huipputyypeistä elämänne varrelta!

 

Marika Räihä

Polar Activities Oy