Kurssikauppa

Harrastamisen aloittaminen ei voisi olla enää helpompaa. – Lapsille, nuorille, senioreille sekä eläkeläisille soveltuvat liikunnan ja kuvataiteen kurssimme tulevat mukanasi sinne missä ikinä haluatkaan harrastaa.

Minkä harrastuksen haluat aloittaa?

24 €

Breakdance 7-8-vuotiaille

Tutustu turvallisesti ja helposti breikkauksen maailmaan! Breikkaus sisältää akrobaattista ja tanssillista liikehdintää musiikin soidessa. Kurssit soveltuvat 7-8-vuotiaille lapsille. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta breikkauksesta tai tanssimisesta.
24 €

Tuolijumppa

Harrastaverkossa.fi tuo tuolijumpan suoraan kotiisi. Näin pystyt jumppaamaan kotona turvallisesti ammattilaisen ohjaamana juuri silloin kuin sinulle sopii ja sellaisissa pätkissä kuin itse haluat. Kurssi on suunniteltu niin, että et tarvitse mitään erillisiä liikuntavälineitä, vaan välineitä toimivat pullot, pyyhkeet jne. Lähde mukaan jumppaamaan ja pidä yllä toimintakykyäsi.
24 €

Breakdance 9-10-vuotiaille

Tutustu turvallisesti ja helposti breikkauksen maailmaan! Breikkaus sisältää akrobaattista ja tanssillista liikehdintää musiikin soidessa. Kurssit soveltuvat 9-10-vuotiaille lapsille. Kurssille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta breikkauksesta tai tanssimisesta.